Uw strategische partner

Beweging kost altijd tijd, geld en denkkracht, dit levert alleen resultaat op wanneer dit in de juiste richting is. Even BronzGreen helpt je als strategisch partner deze richting te definiëren. Als we de koers bepaalt hebben, kunnen we op basis van de behoefte de volgende stappen bepalen om in de juiste richting te gaan bewegen.

Vooruitgang is beweging in de juiste richting

“We maken mensen blij door ze te helpen met hun vooruitgang, wat deze ook mogen zijn.”

Door de diversiteit binnen ons partnerportfolio hebben wij de visie dat wij meetbaar van toegevoegde waarde kunnen zijn voor iedere organisatie. Op het moment dat je niet weet wat de juiste richting is, helpen we je om de juiste vragen te stellen. Vanuit onze vrijheid zetten we vervolgens de juiste kennis en kunde bij je aan tafel. Wanneer je een specifieke vraag hebt, kunnen we vaak volstaan met een van onze standaard oplossingen van onze menukaart.

Het strategisch proces

Fase 1: Kennismaking
Wij faciliteren, begeleiden en vergemakkelijken het strategische proces van een organisatie.
Fase 2: Behoefte
Door samen te werken, bieden we antwoorden op fundamentele vragen die nodig zijn om de strategie te bepalen.
Fase 3: Fundament
Er ontstaat een fundament voor uw organisatie. We kijken hierbij naar het vervolg om het einddoel te bereiken.
Fase 4: Toetsing
De verschillende behoeftes van de organisatie worden getoetst aan de resultaten van het proces.
Fase 5: slotfase
U kunt vol vertrouwen keuzes maken op basis van uw, visie en behoeften. Hierdoor groeit de organisatie.

Voordelen van strategisch partnerschap

Binnen Even zijn we trots op de sterke partners die we om ons heen verzameld hebben.  Wanneer wij je strategisch partner worden krijg je de volgende voordelen:

Wie zit er binnen de community?

De community blijft groeien en bloeien. De community bestaat uit o.a. kaaswinkels en broodjeszaken of cardetailers en kappers. Enkele van onze partners vindt u hieronder:
Group-10467

“Even is een echt top bedrijf. Voor website, flyers, kaartjes en social media en verder design werk moet je echt hier zijn.De snelheid in werk, persoonlijke aanpak, mogelijkheid tot eigen inbreng, het is allemaal aanwezig.Omdat ik zelf veel moeite heb met al dit werk ben ik bij Even terecht gekomen.Voor mij de beste zakelijke keuze van de laatste maanden, al mijn online zorgen zijn weggenomen.Kortom een echte aanrader!”

Group-10467-1

Het samenwerken met Even is vanaf het begin een opluchting gebleken. Het komt zelden voor dat iemand pro-actief met je aan de slag gaat en ook vele praktische zaken snel, degelijk en zeer scherp geprijsd aanlevert. Even denkt niet enkel met je mee maar neemt je ambitie naar een volgend niveau. Door de geweldige facilitatie hebben we enkele stappen die ons vantevoren meerdere maanden kostten, in enkele weken geklaard. Kortom, kan ik de diensten en professionele insteek van Even enkel aanprijzen!”

Contact

nl_NL