Wij helpen u intelligent digitaliseren

We zetten waarnemingen om in oplossingen. Wij maken producten voor het MKB waarmee organisaties hun bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren om mogelijk kosten te besparen en de kwaliteit van dienstverlening te vergroten.

Van data naar toegevoegde waarde

Data is de basis van elke verbetering. Data stelt ons in staat om tijdens strategische sessies in te spelen op de juiste behoefte. Het is moeilijk om de juiste inzichten te creëren als er geen gegevens beschikbaar zijn. We proberen deze gegevens te vergaren met behulp van onze tool.

Onze partners

Voordelen van onze oplossingen

De oplossingen die wij aanbieden zijn niet uniek. Elk van onze oplossingen worden ook geleverd door andere partijen. Onze oplossingen zijn echter speciaal ontwikkeld voor het MKB. Enkele voordelen van onze oplossingen zijn:

Business Intelligence

Websites

Wij ondersteunen in:

Elk van onze producten heeft zijn doel. Hieronder vindt u enkele mogelijkheden waar wij mee kunnen helpen.

Webshops

Automatiseringen

Dashboards

Micro Applicaties

Dit zijn onze standaard tools:

ERP-systeem voor het MKB

Samen met onze partner Dynabloqs ontwikkelden we een ERP-systeem voor het MKB. Het systeem bevat de volgende modules: relatiebeheer, medewerkers, artikelen, facturatie en voorraadbeheer.

Vanaf €89,-

Webapplicaties op maat

Maatwerk nodig voor je website? Samen met onze partners hebben we verschillende ontwikkelaars klaar staan ​​om je visie waar te maken.

 

Vanaf €700,-

Power BI Dashboards

Gebruik je nog steeds Excel voor het monitoren, rapporteren en analyseren van uw bedrijfsgegevens? Wij kunnen u helpen om de transformatie te maken van Excel naar Power BI.

Prijs op aanvraag

Maatwerk nodig?

Heeft u een specifieke oplossing nodig dat wij nog niet aanbieden? Dan kunt u alsnog contact met ons opnemen. We hopen nieuwe oplossingen te ontwikkelen op basis van de behoeftes die we tegenkomen. Heeft u iets nodig voor uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op en dan kijken we hoe we u kunnen helpen met uw behoefte.

nl_NL