Drukwerk hoeft niet duur te zijn!

Nadat we vaak hadden gezien dat onze partners te veel geld uitgeven aan printopdrachten, besloten we het heft in eigen handen te nemen. Samen met een van onze partners bieden wij verschillende soorten bedrukkingen aan.

Wat kunnen we printen?

Wij faciliteren alle soorten drukwerk. Deze klussen kunnen groot of klein zijn en de materialen variëren. We kiezen ervoor om dit zelf te kunnen faciliteren, zodat we waar nodig inzicht hebben. Voordat we bijvoorbeeld een grote order starten, controleren we de productie. De prijs van ieder product is op aanvraag.

A4 Flyers

Visitekaartjes

Labels

Posters

Boekjes

Stickers

A5 Flyers

Auto Stickers

Tri fold Folder

Voordelen van ons drukwerk

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het printen van producten. Zo zijn er inmiddels platforms als Drukwerkdeal waarmee je eenvoudig je eigen prints kunt bestellen. Ons drukwerk heeft zo zijn eigen voordelen, deze zijn:

Ons drukwerkproces

Ons proces is anders dan bij de meeste organisaties en ziet er als volgt uit:

Stap 1: Verstuur uw verzoek
U kunt het bestand en het af te drukken aantal mailen. Wij sturen u dan een prijsopgave!
Stap 2: de productie

Na overleg over de prijs gaan we aan de slag. Uw print wordt afgestemd en vervolgens afgedrukt.

Stap 3: de levering

Als alles klaar is, wordt je product verstuurd. Wij bezorgen de producten zelf als het in de buurt is!

Bulk Orders

Bij bulkbestellingen ziet het proces er iets anders uit dan het standaardproces. De bulkprijs wordt door ons bepaald door de aanvraag. Voor bulkbestellingen worden verschillende controles uitgevoerd, zodat we er zeker van kunnen zijn dat wat u verwacht ook is wat u krijgt. Het is ook mogelijk om eerst een sample te ontvangen.

nl_NL