Heb je vragen, vul het formulier in!

Heb je vragen over onze diensten? Vul dan het contactformulier in en we nemen binnen een dag contact met je op.

Laat een bericht achter

Heb je vragen, dan stel ze hier!

Ons verhaal

Met de focus op het MKB is het doel van Even BronzGreen om het MKB als strategisch partner een stap in de juiste richting te laten bewegen. Dit doen we onder andere door branding, communicatie en intelligent digitaliseren. Naast diensten en producten bieden we ook oplossingen aan waaronder een eigen ERP-systeem.

Even BronzGreen is een concept dat van origine bedacht is door Konstantin. In 2020 is Konstantin benaderd door diverse ondernemingen die ieder zijn eigen uitdagingen hadden. Destijds had Konstantin zijn eigen organisatie die deze uitdagingen als ondernemer herkende. Door de kennis en ervaringen die hij tijdens zijn reis als ondernemer heeft opgedaan kon Konstantin zich inleven in de situatie en was hij in staat om samen als partner deze uitdaging aan te gaan.

Gesteund door een groep vakmensen ging Konstantin te werk en ontmoette hij een kleine groep ondernemers die zijn hulp goed konden gebruiken.

Eind 2021 is Konstantin in contact gebracht met de mensen achter BronzGreen. BronzGreen is een community, met liefde en persoonlijke aandacht voor mensen. Deze denkwijze en drijfveren komen overeen met de rede waarom Konstantin ooit is gaan ondernemen. Dit heeft geleid tot onze samenwerking waaruit de organisatie Even BronzGreen (verkort Even) is ontstaan.

Door deze samenwerking treden er nog meer uitblinkers van personen toe om daadwerkelijk iedere mkb’er te helpen met hun vooruitgang, wat deze ook mogen zijn.

Contact

nl_NL